Kidung Pitra Yajna dari Tanah Sunda

Rajah Kidung Pangjajap

Pun Tabe Pun Sampurasuun….

Amit Ampun nun Paralun ka Gusti nu Maha Suci
Jembarna ka para Karuhun nu Aya di sabudeur Awun…
Run turun Bayu tresna,Bayu Asih, Bayu mawa kawaluyaan, Bayu mawa ka elingan, Sakur nu kaliliwatan Sakur Nu katitincakan
Ku Urang buka Tutungkusan nu kahalangan, ku Pipinding.
Bral geura mulih Ka Jati Mulang Ka Asal
Asal ti Suci Balik Ka suci, Asal ti Gusti balik Ka Gustina
Mulangna ka Alam Padang Poe Tunjung Sampurna lir ibarat Caang Bulan Opat belas teu geuneuk teu maleukmeuk balumbang timur jalan gede sasapuan…
Dina tulis titis tulis, maca uga na waruga.
Atra setra Kanti Suksma, Jalankeun Jati Rahyu, gelaran Banjaran Bagja

Pun..
Pun…
Pun..

Sampurasuun… Ahung Ahung Opat puluh kali Ahung, Rahayu Rahayu

Mamayu Hayuning Bhawana

Kidung ini di bawakan oleh Ibu Arinita pada acara Pitra Puja Sang Swargi I Gusti Ngurah Dwaja pada selasa, 13 Juli 2021 melalui saluran virtual Zoom Cloud Meeting dan di hadiri Pak Dirjen Bimas Hindu Kemenag RI

Diterbitkan oleh Ni Made Adnyani

Aku suka Menulis, aktifitas Mengajar dan Yoga

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: